fbpx

Advisory, mentorointi ja konsultointi

Onnistunut markkinointi ja viestintä eivät ole onnenkantamoisia – ainakaan pitkällä aikavälillä, kun viestintäympäristöt ja markkinatilanteet muuttuvat jatkuvasti. Ne ovat tulosta järjestelmällisestä, strategiaan perustuvasta tekemisestä, joka on linjassa yrityksen tavoitteiden ja toimintamallien kanssa.

Tarjoan apuani sinulle, olit sitten toimitusjohtaja tai johtoryhmän jäsen, tiimin tai osaston vetäjä tai yksityisyrittäjä, ja haluat ymmärtää miten markkinointia ja viestintää voi hyödyntää kasvun välineenä. Opastan ja mentoroin esimerkiksi verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä, visuaalisessa suunnittelussa, toimisto- ja työympäristöjen toteuttamisessa sekä liiketilojen ulkoidentifikaatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa, markkinoinnin ja viestinnän muiden aihealueiden ohella.

Advisory

Tarvitsetko yrityksesi johtoryhmään tai hallitukseen henkilön, jolla on vuosien kokemus markkinoinnista ja viestinnästä, niiden hankinnasta, yhteistyöstä toimistojen kanssa tai ymmärrys ja osaaminen sisäisen markkinointi- ja viestintäosaston rakentamisesta?

Voin toimia yrityksen hallituksessa tai johtoryhmässä joko vakituisena jäsenenä, tai fasilitoida ja johtaa markkinoinnin ja viestinnän haasteissa aika- tai projektipohjalta.

 • Tuntipohjainen malli 150 € / h

  Tämä malli sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan pidemmälle ajalla jakautuvaa, mutta lyhyempiin kertafasilitointeihin, kokouksiin tai projekteihin tarvittavaa osallistumista tai organisointia.

 • Päiväkohtainen malli 1000 € / htp

  Joko yksittäisinä päivinä toteutettavaa, projektikohtaisempaa tai tiettyyn markkinoinnin osa-alueeseen keskittyvää neuvontaa ja osallistumista tai organisointia.

 • Kokonaisprojekti Kiinteä hinta

  Onko tiedossa jokin aihe tai haaste, johon tarvitaan ratkaisu tai ehdotus toimintamallista? Ota yhteyttä, niin sovitaan 1 tunnin veloitukseton läpikäynti, jonka pohjalta teen ehdotuksen kokonaisprojektin sisällöstä ja kiinteästä toteutushinnasta.

  Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Mentorointi

Toimitko asiantuntijana tai markkinoinnin ja viestinnän yrittäjänä tai oletko yksityisyrittäjä ja haluat sparrausta tai opastusta markkinoinnin, mainonnan, visuaalisten toteutusten tai viestinnän kanssa?

Kasvukulman mentorointipalvelu on apunasi. Voimme sopia ajanjakson, jolla toimin apunasi sekä tietyn ajan kuukausittain tai viikottain (3 kk, 6 kk, 12 kk). Mentoroinnin kustannus riippuu tarpeesta ja laajuudesta, joten otathan minuun yhteyttä.

Konsultointi

Markkinoinin ja viestinnän konsultointi voi sisältää käytännössä mitä tahansa strategisesta suunnittelusta operatiivisiin toteutuksiin sellaisissa tilanteissa, joissa  tarvitaan erikoisosaamista ja laajempaa eri liike-, myynti-, markkinointi-, viestintä- ja kehitystoimintojen ymmärrystä. Tyypillisesti konsultoinnin toteutusmalli on kolmiosainen; kokonaisuuden määrittely, kokonaisuuden toteutus ja kokonaisuuden toimitus ja arviointi. Konsultointityö voidaan hinnoitella tunti-, päivä- tai kokonaisprojektiveloituksella.

 • Tuntipohjainen malli 150 € / h

  Tämä malli sopii tilanteisiin, joissa projektin aikataulua ei ole vielä määritelty tai projektin kokonaisuudesta ja laajuudesta ei ole tarkempaa tietoa. Tuntipohjaista hinnoittelua ei voi käyttää alle 10 tunnin toteutuksissa.

 • Päiväkohtainen malli 1000 € / htp

  Tätä mallia voidaan hyödyntää silloin, kun tarvitaan konsultointia osana toteutettavaa projektia tai pidemmän aikavälin tavoitteen saavuttamista, ja toteutus halutaan jakaa päiväkohtaisesti pidemmälle, esimerkiksi 3, 6 tai 12 kk aikajaksolle.

 • Kokonaisprojekti Kiinteä hinta

  Projektikohtainen hinnoittelu sopii tilanteisiin, joissa halutaan ensin luoda tai on jo luotu määrittely toteutettavasta kokonaisuudesta, ja halutaan mukaan markkinoinnin ja viestinnän erikoisosaaja. Ota yhteyttä, niin käydään tarve läpi 15 minuutin puhelin- tai videokeskustelussa, ja sovitaan tarkemmin jatkotoimenpiteistä.

  Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.