fbpx

Julisteet, banderollit ja rollupit

Julisteet, banderollit ja roll-upit ovat tehokkaita ja näkyviä markkinointivälineitä, joita voit käyttää liiketilojen ja tapahtumien somisteina tukemassa yrityksesi visuaalista ilmettä, tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa ja kampanja- ja tarjousmainonnassa.

Banderollit ovat suuria ja näkyviä mainoksia, jotka voidaan sijoittaa esimerkiksi tapahtumien yhteyteen, ja roll-upit ovat käteviä ja helppoja koota esimerkiksi messuosastoilla. Julisteita voidaan käyttää seinillä tai esimerkiksi A-telineissä. Julisteet ja banderollit voivat viettää aikansa kuivissa sisätiloissa tai ulkona, joissa materiaaleihin kohdistuu kaikki maailman haastavimmat, Suomen ilmaston elementit – kuuma, kylmä, auringon UV-säteily, tuuli, vesi, lumi ja räntä. Sen kannalta oleellista on valita materiaali, joka on käyttötarkoitukseen sopiva, laadukas  ja kustannustehokas.

Kasvukulmalla on vuosien kokemus erilaisten julisteiden paperilaaduista, banderollimateriaaleista ja rollup-materiaaleista ja niiden käytettävyydestä ja kestävyydestä. Kasvukulman kautta saat banderollit, julisteet ja rollupit kilpailukykyiseen hintaan, koska käytössä on laaja verkosto erilaisia mainos- ja promootiomateriaalien toimittajia.

Suunnittelu, painatus ja toimitus

Toteutus tehdään kolmessa vaiheessa – suunnittelu, painatus ja toimitus. Suunnitteluvaiheen alussa asiakas tekee briiffin, eli kuvauksen käyttötarpeesta, mitä materiaalilla halutaan saavuttaa ja missä ympäristössä. Kasvukulmalla on briiffausta varten dokumenttipohja, jolla briiffaus tehdään. Kasvukulma tekee briiffin pohjalta arvion suunnitteluun tarvittavasta ajasta ja pyytää tarvittaessa tarjoukset materiaalien painotöistä toimituksineen. Asiakas voi tehdä painotöiden kilpailutuksen myös itse niin halutessaan.

Hinnoittelu

 • Julisteet, yleiset julistekoot (A3, A2, A1, 50x70, 70x100) 200 € / kpl

  Hinta sisältää suunnittelukierroksen, 1 muokkauskierroksen ja aineiston toimituksen painoon. Juliste on 1-puolinen. Jos juliste tarvitaan A-telineeseen 2 eri versiona, esim. nuoli eri suuntaan), kustannus on sama. Kpl-hinta tarkoittaa suunnittelukertaa, ei painettujen julisteiden määrää.

 • Rollupit, yleiset rollup-koot 300 € / kpl

  Hinta sisältää suunnittelukierroksen, 1 muokkauskierroksen ja aineiston toimituksen painoon. Rollup on 1-puolinen. Kpl-hinta tarkoittaa suunnittelukertaa, ei painettujen rollupien määrää.

 • Banderollit, 3 x 10 / 10 x 3 kokoon saakka 300 € / kpl

  Hinta sisältää suunnittelukierroksen, 1 muokkauskierroksen ja aineiston toimituksen painoon. Banderolli on 1-puolinen. Kpl-hinta tarkoittaa suunnittelukertaa, ei painettujen banderollien määrää.

  Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Hinnat eivät sisällä materiaaleja (hinnat koskevat suunnittelua), vaan niistä pyydetään tarjous erikseen. Jos haluamasi juliste, rollup tai banderolli ei täysin vastaa hinnaston kuvausta, ota yhteyttä ja kerro tarve, niin teen tarjouksen haluamastasi kokonaisuudesta. Kun määrä, haluttu laatu ja materiaalit ovat tiedossa, ovat hinnat myös tiedossa käytännössä välittömästi – ota yhteyttä.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.