fbpx

Messuosastot ja promootiot

Asiakas- ja sidosryhmäkohtaamiset ovat markkinoinnin ja viestinnän tärkeimpiä hetkiä. Siksi onkin todella oleellista, että ne suunnitellaan huolellisesti ja ne jättävät asiakkaille ja sidosryhmille tunteen siitä, että yrityksesi on samalla asialla heidän kanssaan tai tarjoaa juuri sellaisen asiakaskokemuksen ja arvostuksen, jota he odottavat saavansa. 

Tilaisuus kertoo yrityksestä

Messut, asiakastilaisuudet, tuote-esittelyt ja demot, lanseeraustapahtumat, VIP-tapahtumat, workshopit ja koulutustilaisuudet, pop-up-myymälät, golf- ja harrastuskilpailut, jääkiekko-, jalkapallo- ja urheilutapahtumat – jokainen niistä on mahdollisuus tuoda esille yrityksesi ihmisiä, tuotteita, palveluita ja sitä, mikä tekee juuri sinun yrityksestäsi asiakkaallesi tai yhteistyökumppanillesi oikean valinnan. Kasvukulma auttaa sinua sekä tilaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa että tarvittavissa somistuksissa ja markkinointimateriaaleissa, oli kyse sitten ilmapalloista, asiakaslahjoista, puheista ja juonnoista, tilaisuuden ohjelmasta, tarjoiluista tai muista promootioihin liittyvistä asioista.

Pitkä kokemus, monta projektia

Kasvukulman osalta referenssejä on toistaiseksi rajallinen määrä, mutta markkinointi- ja viestintäurani varrelta todella paljon. Niihin lukeutuvat markkinointiyhteistyöt suurimpien autovalmistajien ja teknologiatoimittajien kanssa maailman suurimmilla liikenteen ja mobiliteetin messuilla Saksassa, asiakastilaisuuksia USA:ssa, yli 1000 neliön tuotekehityskeskuksen brändäys ja toiminnallisuuden suunnittelu, satoja asiakastilaisuuksia kuluttaja- ja yritysasiakkaille, VIP-tilaisuuksia, tuotekehitysesittelyitä ja paljon muuta. Onpa kertaalleen kutsutilaisuudella saatu Kehä III ja Tuusulanväyläkin ruuhkautumaan, kun 1200 kutsuvierasta saapui uuden toimipisteen avajaisiin. Olen suunnitellut ja toteuttanut myös useita toimisto-, työ- ja asiakastiloja asiantuntijayrityksistä kansainvälisten brändien showroom-tiloihin. Verkostosta löytyy myös huippuluokan sisustussuunnittelijoita, mikäli haluat yrityksen ulkoisen identifikaation ja visuaalisuuden lisäksi panostaa sisätiloihin ja niiden yhteneväisyyteen.

Hinnoittelu

Oletko suunnittelemassa tilaisuutta, osallistumassa messuille, tekemässä webinaaria tai live-lähetystä tai mitä tahansa promootiota, ja tarvitset avuksesi kokenutta järjestäjää, suunnittelijaa ja organisoijaa? Kasvukulma auttaa. Koska jokainen tilaisuus ja promootio on samalla erilainen mutta sisältää rakenteeltaan ja tehtäviltään samanlaisia asioita, pitää hinnoittelu tehdä tapauskohtaisesti sen mukaan, kuinka paljon ja millaisia resursseja ja materiaaleja tarvitaan. Suunnittelulla on selkeämpi tuntihinta, jolla pääset liikkeelle. Varaa Kasvukulman suunnittelu- ja sparrauskokous, niin käydään yrityksesi tilaisuus tai promootio läpi vuosien kokemuksen pohjalta – saat kokouksessa uusia ideoita, vinkkejä siihen mikä toimii, ja kokemuksia siitä, mitä on syytä ottaa huomioon. Ota yhteyttä.

  • Suunnittelu ja sparraus, 2 h 200 €

    Suunittelu ja sparraus voidaan toteuttaa online-neuvottelussa, Suuntiman Hyvinvointistudion tiloissa Lempäälässä tai asiakkaan luona. Yli 50 kilometrin matkoista veloitetaaan matkakustannukset 60 snt/km.

  • Suunnittelu ja sparraus, 4 h 400 €

    Suunittelu ja sparraus voidaan toteuttaa online-neuvottelussa, Suuntiman Hyvinvointistudion tiloissa Lempäälässä tai asiakkaan luona. Yli 50 kilometrin matkoista veloitetaaan matkakustannukset 60 snt/km.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.