fbpx

Digimarkkinointi - Facebook ja Instagram (Meta)

Facebook- ja Instagram-mainonta ja varsinkin niiden pohjana toimiva mainosalusta muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti – mahdollisuuksia erilaiselle mainonnalle on valtava määrä. Siksi alla on vain aloituspaketti ja yksittäisen yksinkertaisen kampanjan luonti, joilla pääset alkuun. Jos et löydä yrityksellesi sopivaa pakettia alta, ota yhteyttä ja kerro mitä haluaisit Facebook- tai Instagram-mainonnalla saavuttaa. Facebook- ja Instagram-mainonta tehdään Meta Business -mainostilin kautta, mikä on eri asia kuin Facebookin/Instagramin käyttäjätili tai yrityssivu.

Jos haluat hyödyntää Facebook- ja/tai Instagram-mainontaa verkkokauppasi tuotteiden mainonnassa, sekin onnistuu, sillä Kasvukulman verkostosta löytyy nimenomaan verkkokaupan mainontaan erikoistuneita ammattilaisia.

 • Aloituspaketti 690 €

  Sisältää Facebook/Instagram/Meta Business -tilin ja mainostilin perustamisen sekä yrityksen Facebook-sivun määrittelyn.

  Aloituspaketissa perustetaan Facebookiin yrityksellesi yritys-, yhteisö- tai palvelusivu riippuen yrityksesi liiketoiminnasta. Samalla luodaan Meta Business -tili ja siihen liittyvä mainostili. Halutessasi voidaan myös luoda ns. seurantapikseli ja toimittaa se asennettavaksi yrityksesi verkkosivuille. Jos sivustosi on Kasvukulman tekemä, asennetaan pikseli sivustolle osana ylläpitoa (edellyttää ylläpitosopimusta).

 • Kampanja 500 €

  Olemassa olevalle Meta Business -mainostilille (FB/IG-mainonta). Sisältää:
  - Yksi kampanjamateriaali, kohdistus ja ajastus
  - Sisältömainos, karusellimainos, tai mikä tahansa muu Facebookin tai Instagramin mainostyyppi - videomainonta edellyttää erikseen ostettua videomainosta, mutta saat myös sen tarvittaessa Kasvukulman kautta.
  - Tulosten raportointi kampanjan päätyttyä

  Kampanjan kesto voi olla lyhytaikainen, esim. 1 viikko, tai kampanja voi olla pidempiaikainen, vaikkapa yrityksesi jatkuva brändimainos. Kampanjassa varmistetaan, että mainos alkaa pyöriä normaalisti. Jos kampanjaan tarvitaan muutoksia, voit olla yhteydessä Kasvukulmaan. Sisältöön tehtävät muokkaukset ovat sama asia kuin uuden kampanjan toteutus, ja tällöin kampanjan rakennus veloitetaan uudelleen. Kun lyhytaikainen kampanja on päättynyt, saat raportin sen tuloksista, pitkäaikaisemmassa kampanjassa saat opastuksen, miten voit itse tutkia kampanjan tuloksia tai tehdä siihen muokkauksia.

 • Mainonnan kulut X €

  Mainonnan kulut eivät sisälly aloitus- tai ylläpitopakettiin, vaan Meta veloittaa ne asiakkaalta suoraan asiakkaan luottokorttitiedoilla. Facebook/Instagram -mainonta edellyttää luottokorttitietoja, mutta ne eivät ole näkyvillä Kasvukulmalle.

  Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.