fbpx

Verkkosivuston kehitys

Yritykset eivät elä tyhjiössä, vaan niiden pitää kasvaa ja kehittyä menestyäkseen. Samaan aikaan teknologinen kehitys on jo nopeampaa kuin Mooren käyrän määrittävä kasvu. Se tarkoittaa, että myös yrityksen verkkosivuston pitää kehittyä. Koska tekoälypohjaiset työkalut eivät vielä tee yrityksen liiketoiminnan kehitystä tai ymmärrä, millä tavalla strategista suunnittelua, ideointia ja innovointia tehdään, Kasvukulma on apunasi. Kasvukulman verkkosivuston kehityspalvelu on jatkopalvelu Kasvukulman rakentamille verkkosivustoille.

Verkkosivuston kehittämistä voidaan tehdä tunti-, päivä- tai projektihinnoittelulla. Alla kehitystyön hinnasto.

  • Verkkosivuston kehitys tuntipohjaisesti 85 € / h

    Minimiveloitus 4 h.

  • Verkkosivuston kehitys päiväpohjaisesti 600 € / htp

    Kehitystyön laajuus voidaan arvioida henkilötyöpäivinä, ja veloitus tapahtuu todellisten käytettyjen päivien mukaan. Kehitystyön arvioidusta kokonaismäärästä veloitetaan puolet ennen työn aloitusta ja loppuosa toteutuneen mukaan.

  • Verkkosivuston kehitys projektina 500 € + projekti

    Projektina toteutettaessa kehitystyö arvioidaan ensin 4 tunnin mittaisessa kehityskokouksessa, jonka pohjalta Kasvukulma tekee projektisuunnitelman. Kehityskokous veloitetaan tilauksen yhteydessä, projekti laskutetaan päiväpohjaisella mallilla (50/50) kun projektisuunnitelma ja sen toteuttaminen on hyväksytty.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.