fbpx

Verkkosivupaketit

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus on aina projekti, jossa tarvitaan jonkin verran muokkauksia ja joustoa. Kasvukulman verkkosivupaketit ovat mahdollisimman selkeitä ja ymmärrettäviä avaimet käteen -toimituksia, joilla on selkeä ja järkevä hinta (pohjautuu hinnoittelukokemukseen sadoista verkkosivustosta ja toteutetuista projekteista). Verkkosivupaketit eivät ole kiveen hakattuja (kovakoodattuja) sivustoja, vaan WordPress-julkaisujärjestelmän päälle rakennettuja, ElementorPro -editoria hyödyntäviä ja helposti muokattavia ja jatkokehitettäviä sivustoja, joiden ominaisuudet eivät lopu siinä vaiheessa kun haluat viedä verkkosivustosi vieläkin syvemmmälle osaksi liiketoimintaasi.

Verkkosivut edullisesti - mitä ne maksavat?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta käytännössä Kasvukulman tapauksessa kyse on aina verkkosivustosta, joka tukee mahdollisimman suurta osaa käytössä olevista mobiililaitteista (älypuhelimet ja tabletit – iOS, Android) ja erilaisia kannettavia koneita ja pöytätietokoneita. Verkkosivupaketit tukevat aina lähtökohtaisesti kolmea eri laite-/näyttökokoa, eli sivusto on teknisellä kiellä responsiivinen (mobiili – pysty, tablet – pysty, pöytäkone – vaaka). Se tarkoittaa, ettei jokaiselle laitteelle tehdä omaa sivuaan, vaan sivut muokkautuvat lennossa sen mukaan, millainen näyttötila käyttäjällä on käytössään. Räätälöidyissa verkkosivustoissa on mahdollisuus useampaan tarkemmin määriteltävään näyttökokovaihtoehtoon. Alla verkkosivupakettien hinnat ja sisällöt.

 • M-koko, verkkosivupaketti 1290 €

  Pienen yrityksen syömähammas, joka on helppo laajentaa kokonaiseksi purukalustoksi. Paketti sisältää:

  - Enintään 10 sivun kokonaisuus, valikko ja sivurakenne
  - Yrityksesi, palvelujen ja tuotteiden esittelyllä ja ulkoasulla
  - Ajankohtaista -tiedotepalsta, jota voit itse helposti päivittää
  - Yhteydenottolomake
  - Sosiaalisen median painikkeet ja linkit
  - Helppokäyttöinen sivueditori

  Paketti sopii aloitelevalle tai pienelle yritykselle. Voi sisältää erillisiä kampanjasivuja. Hinta ei sisällä webhotellia, mutta Kasvukulma voi hankkia ja ylläpitää webhotellin puolestasi. Tutustu Kasvukulman webhotelli- ja ylläpitopalveluun. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

 • L-koko, verkkosivupaketti 2590 €

  Keskisuuren yrityksen perussivusto, jota voidaan käyttää yrityksen ja sen palvelutarjonnan sekä tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden viestintään. Sivustolla pärjää pitkälle ja sen päälle voi rakentaa suurempiakin kokonaisuuksia. Paketti sisältää:

  - Enintään 20 staattista, muokattavaa sivua
  - Valikot ja sivuston skaalautuva rakenne
  - Yrityksesi, palvelujen ja tuotteiden esittelyllä ja ulkoasulla
  - Enintään 3 erilaista julkaisupalstaa, esim. uutis-, referenssi-, blogi-, tapahtuma-, tarjous- tai yhteystietopalstat
  - Yhteydenottolomake
  - Sosiaalisen median painikkeet ja linkit
  - Helppokäyttöinen sivueditori

  Sopii pienelle tai keskisuurelle yritykselle. Voi sisältää erillisiä useita erilaisia sivuja ja yksinkertaisia toiminnallisuuksia, kuten blogijulkaisuja, kalustoesittelyitä, mainostettavia autoja, asuntoja, tms. Tai vaikkapa kuvauksia referensseistä ja toteutetuista projekteista. Näitä varten luodaan sivupohja ja listausnäkymä, johon uusia tietoja on helppo lisätä, muokata ja poistaa. Hinta ei sisällä webhotellia, mutta Kasvukulma voi hankkia ja ylläpitää webhotellin puolestasi. Myös jo olemassa olevaa webhotellia voidaan käyttää, mikäli se tukee WordPress-julkaisujärjestelmää ja palveluntarjoajan ympäristö on riittävän vakaa, tehokas ja luotettava. Tutustu Kasvukulman webhotelli- ja ylläpitopalveluun. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.

Näin verkkosivut rakennetaan

Verkkosivusto rakennetaan kerran, mutta sitä ylläpidetään ja se on saatavilla jatkuvasti 24/7/365. Rakennus ja uusien osien toteutus ovat kertatoimenpiteitä, mutta ylläpitokustannus koostuu palvelintilasta, julkaisualustasta, teemasta/editorista ja verkko-osoitteesta, jotka ovat edellytys sivuston toteuttamiselle:

1. Palvelintila

Verkkosivut tarvitsevat tilan, johon sivusto rakennetaan. Käytännössä tämä on palvelintietokoneella sijaitseva kansio, jolla sijaitseviin tiedostoihin on pääsy internetistä.

2. Julkaisualusta

Julkaisualusta, CMS (Content Management System), on pohja, joka auttaa sivuston toteuttamisessa ja sisältää tiedostot ja tietokannan, jossa sivuston sisällöt ovat.

3. Teema ja editori

Teema on ryhmä koodia, tiedostoja ja koodia, joka määrittelee, miltä sivusto näyttää ja millainen sen ulkoasun rakenne on. Teema voi sisältää myös kehittyneemmän editorin, joka auttaa sivuston muokkaamisessa.

4. Verkko-osoite

Verkko-osoite, eli domain, on selaimelle kirjoitettava osoite, jolla asiakkaat löytävät sivuston internetistä. Verkko-osoite on usein yrityksen nimi lisättynä verkko-osoitteen päätteellä (.fi, .com).

Verkkosivun rakentaminen tapahtuu siten, että ensin hankitaan palvelintila, asennetaan sille julkaisualusta (esim. WordPress), julkaisualustalle asennetaan teema ja editori, ja lisäksi rekisteröidään verkko-osoite, jolla sivustolle pääsee. Sen jälkeen suunnitellaan ja koostetaan verkkosivu ulkoasuineen ja sisältöineen.

5. Suunnittelu

Suunnitellaan sivuston rakenne, visuaalinen ulkoasu ja toiminnallisuudet.

6. Toteutus

Koostetaan sisältö, toteutetaan elementit ja toiminnallisuudet.

7. Esikatselu ja hyväksyntä

Näet, miltä suunniteltu sivusto näyttää ja sille voidaan tehdä korjauksia ja muutoksia.

8. Julkaisu

Sivusto julkaistaan ja se on asiakkaidesi käytössä.

Kun verkkosivusto on rakennettu ja julkaistu, siirrytään ylläpitovaiheeseen. Sivustoa pitää aika ajoin päivittää tietoturvan varmistamiseksi ja sillä käytettyjä elementtejä ja sisältöjä pitää päivittää. Palvelintila, verkko-osoite ja jotkin sivustolla käytetyt editorit tai erikseen ostetut toiminnot veloitetaan yleensä vuosittain (12 kk jaksoissa). Kasvukulma ei itse tuota webhotellipalveluja vaan käyttää luotettaviksi ja hyviksi tietämiään palveluntarjoajia. Kasvukulma voi kuitenkin hallinnoida webhotellia ja sen yhteyteen valittuja palveluja, kuten verkko-osoitetta ja sähköpostilaatikoita.

Liian vähän ominaisuuksia tai muokkausvaraa?

Kaikille valmis paketti ei toimi, siksi Kasvukulma suunnittelee ja tekee myös räätälöityjä sivustoja. Räätälöidyn sivuston toteutus alkaa aina Sivuriihi® -suunnittelulla, jonka jälkeen räätälöity sivusto voidaan rakentaa yhteistyössä joko Kasvukulman tai jonkun muun toimijan kanssa.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja tallentaa sivustoon liittyvää selaustietoa. Klikkaamalla "Ymmärrän" tai jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt sivuston käyttöehdot, evästeet ja selaustiedon hyödyntämisen.